VERDEN RUNDT

Med økonomisk støtte fra menigheden rejste Agnete og Mai Ly den 13. juli 2013 til Rio De Janeiro, hvor verdensungdomsdagene blev afholdt under motto, hentet fra Matthæusevangeliet, 28, 18-20, (Missionsbefalingen):

"Mig er givet al magt i himlen og på jorden. Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Fadernes og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt, hvad jeg har befalet jer. Og se, jeg er med jer alle dage indtil verdens ende."

Højdepunktet på rejsen var selvsagt afslutningsmessen, som med henved 3 mio. deltagere og under forsæde af pave Frans blev fejret på den verdensberømte strand, Copacabana, søndag den 28. juli.

Rige på oplevelser - og knap så rige på lommepenge - vendte de hjem igen den 4. august.

o-o-o-o-o-o-o

WORLD YOUTH DAYS 2016

FANDT STED UNDER MOTTO FRA BJERGPRÆDIKENEN:

Salige er de barmhjertige,

for de skal møde barmhjertighed

Matth. 5, 7

Billedresultat for world youth day 2016

Næste WYD finder sted i 2019 i Panama

Klik og hold dig orienteret: